Uleiuri esențiale doTERRA
Uleiuri esențiale doTERRA l Difuzoare doTERRA l Prețuri și pachete doTERRA
Uleiuri esențiale doTERRA, prețuri, pachete și detalii

Difuzoare

Amestecuri

Uleiuri

Pachete

Sănătatea cu uleiurile esențiale
08 ianuarie 2023

Se poate susține sănătatea cu uleiurile esențiale?

Cum tot se aude destul de des despre uleiurile esențiale, poate că ți-ai pus și tu întrebarea din titlul acestui articol: ”Se poate susține sănătatea cu uleiurile esențiale?”

Știm cu toții că sănătatea este importantă, deoarece aceasta este fundamentul vieții noastre de zi cu zi, este susținerea tuturor planurilor și lucrurilor frumoase din viața noastră.

 

Rolul uleiurilor esențiale în sănătatea noastră

Așadar, care este rolul uleiurilor esențiale în sănătatea noastră? Cu ce ne pot ajuta acestea? Aceste uleiuri reprezintă cumva o soluție magică care să îndepărteze orice boală?

Atunci când vine vorba de susținerea sănătății noastre trebuie să luăm în calcul toate principiile de sănătate, nu doar una fără celelalte.

Susținerea sănătății are la bază o ”rădăcină” cu mai multe principii, de aceea nu te poți ține de unul și să neglijezi pe celelalte: nu poți folosi uleiurile esențiale și să ai o alimentație nepotrivită sau să ai un somn odihnitor în timp ce bei cafea și mănânci condimentat înainte de culcare...

Privește uleiurile esențiale ca o parte din ceea ce trebuie să faci pentru susținerea sănătății, parte care, combinată cu celelalte, va avea importanța ei deosebită. 

Sănătatea cu uleiurile esențiale

Nu te păcăli!

Nu te păcăli crezând că dacă folosești câteva picături de ulei esențial vei putea să rezolvi problemele de sănătate, în timp ce neglijezi celelalte principii de sănătate.

Într-adevăr, dacă ai o alimentație potrivită, un somn de calitate și o mișcare corespunzătoare, atunci vei putea avea parte și de beneficiile uimitoare ale uleiurilor esențiale, bucurându-te de puterea naturii.

Uleiurile esențiale nu tratează, ci fac un lucru și mai uimitor: ajută organismul să se susțină singur.

Sănătatea cu uleiurile esențiale

Am încredere în tine

Știu că nu ești o persoană care vrea să se înșele, ci care vrea să-și susțină sănătatea cu succes, de aceea cred că vei înțelege atât valoarea alimentației, somnului de calitate și exercițiului fizic, cât și valoarea uleiurilor esențiale pentru susținerea sănătății.

Alege să susții sănătatea în mod natural cu uleiurile esențiale împreună cu toate principiile de sănătate!

Succes!

 

P.S.: Dacă vrei să comanzi uleiuri esențiale de calitate, poți comanda la reducere unul din pachetele doTERRA (apasă aici).

 

Scris de Daniel Cozma

Urmărește-ne și pe

Conținutul acestui site are scop informativ și nu înlocuiește vizita la medic sau tratamentul prescris de acesta.

Uleiuri esențiale doTERRA l Uleiuri doTERRA l Produse doTERRA
Uleiuri esențiale doTERRA l Uleiuri doTERRA l Produse doTERRA

Uleiuri esențiale doTERRA l Wellness Advocate (10461051)

Uleiuri esențiale doTERRA l Uleiuri doTERRA l Produse doTERRA
Produse doTERRA.
Produse doTERRA.
Produse doTERRA. Magazin doTERRA.