.

 

Uleiuri esențiale doTERRA l Uleiuri doTERRA l Produse doTERRA
  1. en
  1. de

/

/

Uleiuri esențiale doTERRA l Uleiuri doTERRA l Produse doTERRA
Uleiuri esențiale doTERRA l Uleiuri doTERRA l Produse doTERRA

Conținutul acestui site are scop informativ și nu înlocuiește vizita la medic sau tratamentul prescris de acesta.

25 ianuarie 2023
Ce au uleiurile esențiale doTERRA mai special decât celalalte uleiuri care sunt vândute pe piață
20 ianuarie 2023
Da, ai auzit bine! Din 20 Ianuarie 2023 se vor putea face înscriere GRATUITĂ în

 Cu toții simțim nevoia de a folosi un detergent pentru a spăla hainele pe care le purtăm. Dar oare trebuie să ne punem în pericol sănătatea din această cauză? Oare detergenții chimici, obișnuiți și pe care îi folosim adesea sunt fără efecte negative asupra corpului nostru? Iată ce am aflat:

 

Ce este un detergent chimic?

 Detergenții sunt produși realizați prin sinteză industrială, esența lor este asemănătoare cu cea a săpunurilor. Detergenții sunt agenți de spălare și curățare, modificând tensiunea superficială a soluției de spălare. Detergenții au o putere de spălare superioară săpunurilor pentru că includ aditivi (tenside, acizi, baze, enzime) cu rol de substanțe curățitoare active, capabile să ajute la îndepărtarea diferitelor forme de murdărie.

 

Folosirea detergenților

 Detergenții sunt folosiți pentru diferite activități:

  • Curățiri și spălări de îmbrăcăminte.

  • Spălări de vase de bucătărie.

  • Spălări și curățiri de piese mecanice industriale.

  • Curățiri de pardoseli.

 

Câteva substanțe toxice din detergenți

 

Fosfati. Fosfații sunt substanțe foarte eficiente care se găsesc în detergenți și care ajuta la îndepărtarea petelor și mirosurilor neplăcute. Cel mai adesea, în detergenți se găsesc sub denumirea de sodium tripolyphosphate. Însă, expunerea constantă la fosfați este asociată cu afecțiuni cardiovasculare, osteoporoză și chiar deces. De fapt, fosfații au fost interziși în mai multe state americane din cauza impactului negativ asupra apei și solului!

 

Formaldehyde. Substanta toxica folosita pentru a conserva cadavrele este unul dintre ingredientele care se gasesc in numerosi detergenti, atat de rufe, cat si de vase! Este un agent conservant si antibacterial foarte eficient in curatare. Expunerea, chiar si in doze mici, la aceasta substanta, mareste riscul de cancer! De asemenea, provoaca necroza tesuturilor de piele, infectii, alergii, eczema sau dermatita!

 

Înalbitori cu clor. Această substanță se găsește în detergenți, cel mai adesea sub denumirea de Sodium Hypochlorite, fiind foarte eficient în îndepărtarea celor mai dificile pete. însă, atunci cand intră în contact cu pielea, clorul cauzează reacții alergice severe. Este un iritant al ochilor și plămînilor, putând cauza arsuri, orbire sau edem pulmonar!

 

Ammonium Sulfate. Este o substanță chimică atât de toxică, încat chiar și producătorii recomandă să nu fie folosita în locuințe! Contactul cu această substanță afectează grav pielea și sistemul respirator.

 

Nevoia de curățare

 Nu ți-am adus toate acestea pentru a te speria și a nu mai folosi detergenți, ci pentru a te conștientiza că există o cale mai bună, și anume detergenții naturali care protejează sănătatea, imunitatea și pe cei dragi din familie.

 Îi iubești pe copiii care se joacă adesea pe podeaua pe care o speli cu detergenți chimici? Cum este pielea mâinilor tale care este atinsă mereu de detergentul de vase? 

 

 Alege detergenții naturali din gama → OnGuard (click).

 

  Daniel Cozma

Gândul Sănătății

Detergent chimic

15 noiembrie 2021
Beneficii difuzor aromaterapie
/* The overlay effect with black background */ .overlay { height: 100%; width: 100%; display: none; position: fixed; z-index: 1; top: 0; left: 0; background-color: rgb(0,0,0); background-color: rgba(0,0,0, 0.9); /* Black with a little bit see-through */ } /* The content */ .overlay-content { position: relative; top: 46%; width: 80%; text-align: center; margin-top: 30px; margin: auto; } /* Close button */ .overlay .closebtn { position: absolute; top: 20px; right: 45px; font-size: 60px; cursor: pointer; color: white; } .overlay .closebtn:hover { color: #ccc; } /* Style the search field */ .overlay input[type=text] { padding: 15px; font-size: 17px; border: none; float: left; width: 80%; background: white; } .overlay input[type=text]:hover { background: #f1f1f1; } /* Style the submit button */ .overlay button { float: left; width: 20%; padding: 15px; background: #ddd; font-size: 17px; border: none; cursor: pointer; } .overlay button:hover { background: #bbb; }// Open the full screen search box function openSearch() { document.getElementById("myOverlay").style.display = "block"; } // Close the full screen search box function closeSearch() { document.getElementById("myOverlay").style.display = "none"; }

  Prețuri și pachete 

Uleiuri esențiale doTERRA l Produse doTERRA
Uleiuri esențiale doTERRA l Produse doTERRA
Uleiuri esențiale doTERRA l Produse doTERRA

Gândul Sănătății

Uleiurile doTERRA

Uleiuri esențiale doTERRA
Uleiuri esențiale doTERRA
Uleiuri esențiale doTERRA

Daniel Cozma