Uleiuri esențiale doTERRA l Gândul sănătății
/
/
dulce, mentolat, proaspăt
Distilare cu aburi
Scoarță
Aldehidă cinamică, acetat de cinamil
Strâns înrudit cu uleiul de Scorțișoară, uleiul de Cassia are o aromă condimentată puternică, fiind suficiente cantități mici pentru a transforma orice amestec de uleiuri esențiale. Cassia se utilizează de mii de ani pentru numeroasele sale proprietăți benefice pentru sănătate. Este unul dintre puținele uleiuri esențiale menționate în Vechiul Testament, remarcându-se prin mirosul său inconfundabil și proprietățile aromatice calmante. Cassia poate fi utilizat la gătit, fie ca înlocuitor pentru scorțișoară la plăcinte și specialități de panificație, fie individual, într-o varietate infinită de aperitive și deserturi.
Difuzare: Pune trei-patru picături în difuzorul ales.
Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează o picătură în 125 ml de lichid.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru utilizarea ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.
Poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.
Detaliu: Pentru a cumpăra, copiază nr. de articol.