Uleiuri esențiale doTERRA
Uleiuri esențiale doTERRA l Difuzoare doTERRA l Prețuri și pachete doTERRA
Uleiuri esențiale doTERRA, prețuri, pachete și detalii

Categorii produse 

Difuzoare

Amestecuri

Uleiuri

Pachete

Reflexologia plantară și uleiurile esențiale
29 iulie 2021

Reflexologia plantară și uleiurile esențiale

Un simplu masaj de relaxare cu uleiuri esențiale realizat la nivelul picioarelor ameliorează în doar câteva minute oboseala acumulată în timpul zilei.

În plus, la nivelul picioarelor puteți învăța să identificați anumite zone precise, numite "zone reflexe", care pot furniza informații despre funcționarea organelor interne și sănătatea diferitelor părți ale corpului dumneavoastră.

Deși reflectologia plantară nu a fost dovedită științific, iar amplasarea zonelor reflexe a fost stabilită empiric, efectele sale au fost din plin verificate prin practică.

n Elveția, în Germania, în țările nordice ea a fost folosită pe scară largă în beneficiul pacienților din spitale.

Reflexologia nu necesită niciun material, este o tehnică simplă, usor de învățat, practic lipsită de contraindicații, pe care o puteți aplica asupra dumneavoastră înșivă și a celor apropiați.

 

Binefaceri multiple și nebănuite ce pot să apară la nivelul întregului organism - rezultate rapide și incontestabile

Cu ajutorul reflexologiei plantare și uleiurilor esențiale puteți realiza următoarele:

Reflexologia plantară și uleiurile esențiale

   

1. O stare de destindere

La nivelul tălpilor picioarelor se găsesc circa 7200 de terminații nervoase (ceea ce face ca picioarele să fie zonele cele mai inervate ale corpului), 90 de mușchi și 107 tendoane! Aceasta explică de ce un simplu masaj al picioarelor produce o stare de bine atât de intensă.

Foarte solicitate, atât în timpul mersului, cât și pentru a ne menține echilibrul în poziție verticală, încorsetate în încălțări nu întotdeauna potrivite, picioarele noastre au nevoie de atenție și îngrijire. Destinderea generată de masajul picioarelor se răspândește în întregul organism și ușurează respirația. 

Veți vedea adesea că cel pe care îl masați inspiră profund sau oftează în timpul masajului. 

 

2. Îmbunătățirea circulației sanguine 

Bolta plantară este o veritabilă rețea de capilare, numită "talpa venoasă a lui Lejars", completată de o rețea venoasă profundă.

Masajul piciorului și abordarea zonelor reflexe stimulează această rețea sanguină care contribuie enorm, atunci când este mobilizată, la întoarcerea sângelui către inimă. Veți îmbunătăți astfel circulația venoasa, mai ales la nivelul picioarelor, aspect care facilitează eliminarea deșeurilor și a toxinelor. 

 

3. Prevenirea bolilor

Reflexologia este una dintre puținele metode de abordare manuală care acționează asupra diferitelor funcții ale sistemului nervos, precum și asupra sistemului endocrin și care determină întărirea sistemului imunitar.

În plus, foarte adesea, o anumită zonă reflexă a piciorului va fi sensibilă la atingere înainte ca persoana în cauză să resimtă și cea mai mică tulburare a stării de sănătate sau cea mai mică durere la nivelul organului corespondent.

Perturbarea organului este astfel evitată încă de la apariția ei, înainte ca boala să se declanșeze. 

 

4. Stimularea organelor interne

Abordarea zonelor reflexe reglează funcțiile majore ale organismului: respirația, digestia, eliminarea, secrețiile hormonale... Ea stimulează de asemenea reacțiile de autovindecare a organelor interne perturbate.

Grație unor corespondente precise, care sunt detaliate pe hărțile zonelor reflexe, puteți acționa într-un mod specific asupra unui organ sau a unei anumite părți dintr-un organ. 

 

Prin reflexologia plantară și uleiurile esențiale, care sunt absorbite ușor prin piele, putem să prevenim, să spijinim și să întărim zone ale organismului nostru, de aceea merită să luăm sub atenția noastră și această abordare holistică.

 

Comandă acum un pachet cu uleiuri esențiale (apasă)!

 

Daniel Cozma

 

Urmărește-ne și pe

Conținutul acestui site are scop informativ și nu înlocuiește vizita la medic sau tratamentul prescris de acesta.

Uleiuri esențiale doTERRA l Uleiuri doTERRA l Produse doTERRA
Uleiuri esențiale doTERRA l Uleiuri doTERRA l Produse doTERRA

Uleiuri esențiale doTERRA l Wellness Advocate (10461051)

Uleiuri esențiale doTERRA l Uleiuri doTERRA l Produse doTERRA
Produse doTERRA.
Produse doTERRA.
Produse doTERRA. Magazin doTERRA.