.

 

Uleiuri esențiale doTERRA l Uleiuri doTERRA l Produse doTERRA

Uleiuri esențiale doTERRA l Gândul sănătății

 1. en
 1. ro

/

 1. ro
 1. en

/

Uleiuri esențiale doTERRA l Uleiuri doTERRA l Produse doTERRA
Uleiuri esențiale doTERRA l Uleiuri doTERRA l Produse doTERRA
/* The overlay effect with black background */ .overlay { height: 100%; width: 100%; display: none; position: fixed; z-index: 1; top: 0; left: 0; background-color: rgb(0,0,0); background-color: rgba(0,0,0, 0.9); /* Black with a little bit see-through */ } /* The content */ .overlay-content { position: relative; top: 46%; width: 80%; text-align: center; margin-top: 30px; margin: auto; } /* Close button */ .overlay .closebtn { position: absolute; top: 20px; right: 45px; font-size: 60px; cursor: pointer; color: white; } .overlay .closebtn:hover { color: #ccc; } /* Style the search field */ .overlay input[type=text] { padding: 15px; font-size: 17px; border: none; float: left; width: 80%; background: white; } .overlay input[type=text]:hover { background: #f1f1f1; } /* Style the submit button */ .overlay button { float: left; width: 20%; padding: 15px; background: #ddd; font-size: 17px; border: none; cursor: pointer; } .overlay button:hover { background: #bbb; }// Open the full screen search box function openSearch() { document.getElementById("myOverlay").style.display = "block"; } // Close the full screen search box function closeSearch() { document.getElementById("myOverlay").style.display = "none"; }

    Gândul Sănătății

            Visează și trăiește

  Prețuri și pachete 

Uleiuri esențiale doTERRA l Produse doTERRA
Uleiuri esențiale doTERRA l Produse doTERRA
Uleiuri esențiale doTERRA l Produse doTERRA

 

„Stare de bine pe viață"

Promoția de Înscriere 100-100-LLV

Cu ajutorul Promoției de Înscriere 100-100-Lifelong Vitality (LLV), noii Membri pot să intre în doTERRA și să înceapă călătoria către o stare de bine pe viață.. Urmează pașii de mai jos pentru a te califica pentru promoție și a primi apoi un pachet LLV gratuit!

 

Înscrie-te acum  🔥

📞Contactează-ne

 🔥 Înscrie-te acum!

Cum poți să participi

1. Înscrie-te ca nou Consultant sau Membru doTERRA și plasează o singură Comandă de Înscriere de cel puțin 100 PV, în perioada 1–31 ianuarie 2022.

ȘI

2. Plasează o singură Comandă de Recompensare a Loialității de cel puțin 100 PV, în perioada 1–28 februarie 2022.

Odată ce ai finalizat pașii 1. și 2., vei primi un pachet GRATUIT dōTERRA Lifelong Vitality Pack™, inclus în Comanda LRP din februarie!

Doar noii membri se pot califica pentru această promoție.

Termeni

 • PV vine de la Personal Volume (volum personal). Toate produsele au fixat un anumit PV, care adesea reprezintă prețul de membru, minus costurile de vânzare, transport & manipulare. PV NU este egal cu prețul unei comenzi. Pentru a vedea PV-ul unui produs anume, te rugăm să verifici descrierea produsului.

 

 • Comandă Standard: o comandă unică, plasată de un Client, Membru sau Consultant

 

 • Comandă de Loialitate: o comandă unică sau repetată, plasată de un Membru sau Consultant

 

 • Comandă LRP: termen utilizat pentru a distinge o Comandă de Loialitate (LRP) plasată lunar de o Comandă Unică de Loialitate

 

 • Comandă unică LRP: termen utilizat pentru a distinge o Comandă de Loialitate plasată o singură dată (LRP) de o Comandă Lunară de Loialitate

 

Reguli

 • O comandă se poate califica pentru o singură promoție; fiind vorba despre o promoție de înscriere, o persoană nou înscrisă se poate califica o singură dată.
 • Dacă anumite produse au fost returnate, iar acest lucru a dus la scăderea PV-ului comenzii sub nivelul minim necesar, comanda respectivă nu se va califica la promoție.
 • PV-ul NU este egal cu prețul comenzii. Înainte de a finaliza o comandă de înscriere, noul Consultant sau Membru trebuie să verifice dacă PV-ul comenzii sale corespunde cerințelor.
 • Odată plasate, comenzile nu mai pot fi schimbate, adăugate sau combinate pentru a te putea califica la promoție.
 • Comenzile plasate în afara perioadei promoționale nu sunt luate în considerare pentru promoție. Nu se pot face excepții pentru această promoție.
 • Orice pachet de înscriere va fi luat în calcul pentru promoție, atâta timp cât pachetul are cel puțin 100 PV.
 • Plata prin transfer bancar trebuie să fie primită până la data de 10 a lunii următoare pentru a fi luată în calcul pentru promoție. Nu se pot face excepții pentru această promoție.
 • Reactivările NU sunt luate în calcul pentru această promoție. O reactivare înseamnă că o persoană care s-a înregistrat anterior ca Membru sau Consultant dorește să-și reactiveze contul.
 • Pachetul Standard LLV va fi adăugat automat la comenzile LRP calificate. Dacă dorești să primești pachetul LLV Vegan, te rugăm să contactezi Serviciul Clienți pentru a iniția procesul de returnare și a organiza trimiterea pachetului LLV Vegan către tine.
 • Celor care au contul în Israel li se va adăuga automat pachetul LLV Vegan în cadrul Comenzilor LRP care se califică. Dacă vrei să primești pachetul LLV Standard, te rugăm să contactezi Serviciul Clienți pentru a iniția procesul de returnare și a organiza trimiterea pachetului LLV Standard către tine.
 • Dacă te-ai calificat la promoție, dar nu ai primit produsul/produsele gratuit(e), te rugăm să contactezi Serviciul Clienți până la data de 28 februarie 2022, cel târziu. După această dată, nu se pot face excepții.

 

 

Întrebări & Răspunsuri

Trebuie să fiu Consultant sau Membru pentru a putea participa la această promoție?

Da. Trebuie să te înregistrezi ca Membru sau Consultant pentru a te califica la această promoție.

Care este diferența dintre un Consultant și un Membru? 

Membrii sunt cei interesați să folosească produsele doTERRA pentru starea de bine și vor să cumpere produsele la preț de membru. Membrul poate fi de asemenea interesat să câștige Puncte de Loialitate prin Programul de Recompensare a Loialității (LRP).

Beneficiile Membrului

 • Preț de membru (25% reducere)

 • Opțiunea de a primi înapoi 10–30% din totalul achizițiilor în Puncte sub formă de Produse GRATUITE

 • Eligibilitatea de a primi Produsul Lunii GRATUIT

 • Nu i se cere o comandă lunară

Consultanții sunt încântați de produsele doTERRA și vor să le împărtășească cu ceilalți. Consultantul poate fi interesat totodată să genereze venit cu ajutorul doTERRA.

Beneficiile Consultantului

 • Preț de membru (25% reducere)

 • Opțiunea de a primi înapoi 10–30% din totalul achizițiilor în Puncte sub formă de Produse GRATUITE

 • Eligibilitatea de a primi Produsul Lunii GRATUIT

 • Abilitatea de a câștiga recompense și bonusuri

După ce mă înscriu, ce trebuie să fac pentru a-mi activa această promoție

Odată ce te-ai înscris ca Membru sau Consultant, trebuie să plasezi o comandă cu PV-ul minim necesar pentru a te califica la această promoție.

M-am calificat la promoție, când îmi voi primi produsele gratuite?

Dacă te-ai calificat la promoție, vei primi produsele gratuite în luna următoare.

Reactivările se iau în considerare pentru această promoție?

Reactivările NU sunt luate în calcul pentru această promoție. Reactivarea înseamnă că o persoană care s-a înregistrat anterior ca Membru sau Consultant dorește să-și reactiveze contul.