Uleiuri esențiale doTERRA
Uleiuri esențiale doTERRA l Difuzoare doTERRA l Prețuri și pachete doTERRA
Uleiuri esențiale doTERRA, prețuri, pachete și detalii

Categorii produse 

Difuzoare

Amestecuri

Uleiuri

Pachete

Cum se folosesc uleiurile esențiale?
04 octombrie 2021

Parfum natural - uleiurile esențiale

 Iubești parfumurile, dar vrei ceva natural în loc de chimicale? Îți împărtășesc o idee! Nu este nouă, ci cunoscută:

  • Folosește uleiurile esențiale pe post de parfum natural!

  Din statistici naționale, s-a constatat că mai mult de 50% dintre persoanele care cumpără uleiurile esențiale le folosesc pe post de parfumuri. În plus, folosirea uleiurilor esențiale pe post de parfum nu este o modă venită din vest sau din sud, ci un obicei sănătos, chiar din cele mai vechi timpuri. Ai știut acest lucru?

  Ai trecut vreodată pe lângă o plantă de lavandă, iar apoi să freci în palme florile acesteia? Sau pe lângă niște trandafiri înfloriți cu un miros puternic și aromat? Dacă da, atunci poți să-ți faci o idee despre mirosul puternic al uleiului esențial care este mult mai presus de aceste mirosuri amintite mai sus. Ți-aș da acum o mostră de ulei esențial ca să simți aroma puternică pe care o are (îți pot trimite o mostră, gratuit).

 

De ce ai alege uleiurile esențiale în loc de parfumurile chimice?

 

  Iată câteva motive pentru care să alegi parfumurile naturale ale... naturii:

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Parfum natural

  Motivul principal pentru care ai folosi uleiurile esențiale ca și parfum este că acestea sunt parfumul natural al naturii

  Să te dai pe frunte dimineața cu un ulei esențial de mentă înseamnă să te dai cu un parfum natural. Nu-i așa că este plăcut mirosul de mentă. Este puțin lucru să miroși a mentă :)? În plus, aceste mirosuri sunt mai profunde și aduc natura aproape, în fiecare zi.

 

2. Prevenirea problemelor de sănătate  

  Din păcate, aproape toate parfumurile de pe piață sunt niște parfumuri sintetice și dăunătoare pentru sănătatea noastră, multe dintre acestea conțin:

  • Parabeni: conservanți sintetici despre care se știe că pot afecta producția și eliberarea de hormoni.

 • Ftalați: un alt conservant sintetic carcinogen, asociat cu efecte secundare asupra funcției de reproducere (scăderea spermei, dezvoltarea prematură a sânilor, defecte la naștere) și deteriorarea ficatului și a rinichilor.

  • Moscuri sintetice: acestea sunt asociate cu perturbarea hormonală și se crede că persistă și se acumulează în special în laptele matern, grăsimile din corp, sângele de la nivelul cordonului ombilical, precum și în mediu.

 

3. Parfumul sintetic afectează și pe cei din jur

  Ai suferit vreodată de dureri de cap sau de amețeli din cauza parfumurilor cu care s-au dat cei dintr-o încăpere? Ți-a fost rău din cauza parfumului sintetic din mașina cuiva? Ai simțit vreodată că îți vine vomă sau amețeli din cauza parfumurilor sintetice? Dacă da, atunci ai o sensibilitate la acestea.

Cât despre cei care nu simt vreo "primejdie" din cauza acestor parfumuri industriale, îi îndemn să se gândească că totuși parfumurile sintetice sunt absorbite de piele și ajung în organism. Îți este în regulă să intre în organismul tău elemente toxice și nocive?

 

 Ce urmează?

  Te încântă ideea parfumurilor naturale? Vrei să folosești uleiurile esențiale pe post de parfum natural? Știu că uleiurile esențiale sunt puțin mai scumpe decât parfumurile sintetice, dar nu uita că sănătatea ta contează mai multe decât orice. Vreau să-ți spun că nu vei regreta că folosești parfumul natural al uleiurilor esențiale. 

  -> Apasă aici pentru a descoperi uleiurile esențiale doTERRA.

 

Daniel Cozma

 

Urmărește-ne și pe

Conținutul acestui site are scop informativ și nu înlocuiește vizita la medic sau tratamentul prescris de acesta.

Uleiuri esențiale doTERRA l Uleiuri doTERRA l Produse doTERRA
Uleiuri esențiale doTERRA l Uleiuri doTERRA l Produse doTERRA

Uleiuri esențiale doTERRA l Wellness Advocate (10461051)

Uleiuri esențiale doTERRA l Uleiuri doTERRA l Produse doTERRA
Produse doTERRA.
Produse doTERRA.
Produse doTERRA. Magazin doTERRA.