Uleiuri esențiale doTERRA
Uleiuri esențiale doTERRA l Difuzoare doTERRA l Prețuri și pachete doTERRA
Uleiuri esențiale doTERRA, prețuri, pachete și detalii

Categorii produse 

Difuzoare

Amestecuri

Uleiuri

Pachete

Odorizant de cameră
03 noiembrie 2021

Odorizant de cameră

 Difuziunea uleiurilor esențiale în atmosferă este simplu de realizat și ușor de utilizat cu ajutorul unui aparat de tip odorizant de cameră.

 În caz de antecedente de convulsii, difuziunea atmosferică poate fi luată în considerare, doar dacă convulsiile nu sunt frecvente și intense. 

 Difuziunea atmosferică poate fi utilizată în prezența femeilor însărcinate, femeilor care alăptează sau a copiilor mici și bebelușilor.

 Se recomandă o alegere înțeleaptă a uleiului esențial și trebuie respectat protocolul de utilizare în funcție de tipul de difuziune.

 Dacă din motive practice nu puteți difuza uleiuri esențiale, utilizarea lor prin inhalație uscată poate compensa. Inhalațiile uscate acționează mai aproape de dvs., mai intens și sunt mai puțin "deranjante" mai ales dacă se întâmplă ca anturajul dvs. să nu suporte mirosurile puternice.

 

Beneficii

 Calea atmosferică este utilizată mai ales pentru purificarea aerului, alungarea insectelor, pentru a parfuma, dezodoriza, relaxa, favoriza somnul, stimula, calma grețurile.

 Acest mod de difuziune este folosit pentru a preveni și a lupta împotriva dezvoltării microbilor în atmosferă în timpul patologiilor din toiul iernii de exemplu, sau pentru a preveni infecțiile nosocomiale din mediul spitalicesc. Uleiurile esențiale îndepărtează micro-organismele prin contact.

 Acțiunea calmantă și relaxantă este și ea recunoscută și confirmată de numeroase studii clinice. Creierul analizează informațiile "mirosurile" transmise de receptorii olfactivi și le traduce în răspunsuri fiziologice. Sunt activați neuromediatori ce transmit răspunsuri calmante sau tonice. Fiecare dintre noi are propriile referințe olfactive. Este foarte important deci să ne alegem bine mirosurile care ne înconjoară. Același mecanism de acțiune este evidențiat și pentru acțiunea antigreață.

 Inclusiv sectorul agro-alimentar este interesat de difuziunea atmosferică pentru a conserva alimentele precum și pentru a trata plantele împotriva infecțiilor sau paraziților.
 

Toxicitate

 Această cale nu prezintă toxicitate, dar poate deveni iritantă dacă alegerea uleiurilor esențiale nu a fost făcută corespunzător sau dacă nu este respectat timpul de difuziune. De asemenea, nu este interzisă în prezența femeilor însărcinate sau bebelușilor, dar alegerea uleiului esențial trebuie să fie cea potrivită.

 

Cum se difuzează uleiurile esențiale?

 Aveți nevoie de un difuzor și de 1 sau 2 uleiuri esențiale (se pun pure în difuzor) sau o compoziție specială (blend/amestec) pentru difuziune (diferă în funcție de producător - recomand uleiurile doTERRA).

 Există mai multe modele de difuzoare în funcție de tipul de difuziune.

 

Tipuri de difuzor

1. Difuzorul cu jet de aer uscat

2. Difuzorul cu brumizator (difuzor cu apă).

 

Alege uleiurile esențiale potrivite și un difuzor plăcut ție, apoi parfumează camera cu uleiurile preferate!

➟ Uleiuri esențiale naturale

➟ Odorizant de cameră

 

 

 

  Daniel Cozma

Urmărește-ne și pe

Conținutul acestui site are scop informativ și nu înlocuiește vizita la medic sau tratamentul prescris de acesta.

Uleiuri esențiale doTERRA l Uleiuri doTERRA l Produse doTERRA
Uleiuri esențiale doTERRA l Uleiuri doTERRA l Produse doTERRA

Uleiuri esențiale doTERRA l Wellness Advocate (10461051)

Uleiuri esențiale doTERRA l Uleiuri doTERRA l Produse doTERRA
Produse doTERRA.
Produse doTERRA.
Produse doTERRA. Magazin doTERRA.