Gândul Sănătății

          Dream and live

🔥 Here are your benefits 


/* The overlay effect with black background */ .overlay { height: 100%; width: 100%; display: none; position: fixed; z-index: 1; top: 0; left: 0; background-color: rgb(0,0,0); background-color: rgba(0,0,0, 0.9); /* Black with a little bit see-through */ } /* The content */ .overlay-content { position: relative; top: 46%; width: 80%; text-align: center; margin-top: 30px; margin: auto; } /* Close button */ .overlay .closebtn { position: absolute; top: 20px; right: 45px; font-size: 60px; cursor: pointer; color: white; } .overlay .closebtn:hover { color: #ccc; } /* Style the search field */ .overlay input[type=text] { padding: 15px; font-size: 17px; border: none; float: left; width: 80%; background: white; } .overlay input[type=text]:hover { background: #f1f1f1; } /* Style the submit button */ .overlay button { float: left; width: 20%; padding: 15px; background: #ddd; font-size: 17px; border: none; cursor: pointer; } .overlay button:hover { background: #bbb; }// Open the full screen search box function openSearch() { document.getElementById("myOverlay").style.display = "block"; } // Close the full screen search box function closeSearch() { document.getElementById("myOverlay").style.display = "none"; }
uleiuri esențiale naturale

Ce sunt uleiurile esențiale? 

  Uleiurile esenţiale sunt compuși aromatici naturali care se găsesc în seminţele, scoarţa, tulpinile, rădăcinile, florile și alte părţi ale plantelor. Parfumul lor poate fi minunat și puternic. Dacă v-aţi bucurat vreodată de parfumul unui trandafir, de o plimbare pe lângă un câmp de levănţică sau de parfumul de mentă proaspăt tăiată, aţi experimentat calităţile aromatice ale uleiurilor esenţiale.

  Uleiurile esenţiale sunt utilizate din cele mai vechi timpuri în anumite culturi pentru proprietăţile lor benefice pentru sănătate. Tendinţele actuale către o abordare holistică a îngrijirii personale și extinderea validării știinţifice a practicilor alternative de îngrijire a sănătăţii au condus la redescoperirea beneficiilor profunde ale uleiurilor esenţiale pentru sănătate.

  Uleiurile esențiale dōTERRA sunt 100% naturale și sigure, sunt pure și puternice, de aceea ele reprezintă cea mai bună opțiune naturistă pe care o putem avea la îndemnână. În natură, uleiurile esențiale reprezintă sistemul de apărare al plantelor împotriva dăunătorilor și paraziților, adică: sistemul imunitar al plantei.

 

 

CPTG Certified Pure Tested Grade™

  Uleiurile esenţiale dōTERRA™ CPTG Certified Pure Tested Grade (uleiuri cu grad terapeutic garantat) sunt compuși aromatici puri și naturali, extrași cu grijă din plante. Ele nu conţin adaosuri sau ingrediente artificiale care le-ar dilua calităţile active și nu prezintă agenţi de contaminare sau alte reziduuri chimice. 

  Uleiurile esenţiale dōTERRA CPTG Certified Pure Tested Grade reprezintă cele mai sigure și benefice uleiuri disponibile în prezent în întreaga lume. Toate produsele pentru sănătate bazate pe uleiuri esenţiale dōTERRA respectă aceleași standarde stricte de siguranţă și eficacitate. 

Uleiurile esențiale dōTERRA sunt supuse la peste 60 de teste. Iată câteva dintre cele mai importante dintre ele:

• Cromatografia în gaz

• Spectometrie de masă

• Spectroscopie infraroșie cu transformare Fourier (FTIR)

• Testarea chiralității

• Analiza izotopică

• Testarea metalelorgrele

• Testarea microbiană

• Testarea organoleptică

• ...

  Rezultatele testelor făcute asupra uleiurilor esențiale sunt făcute public pe site-ul www.sourcetoyou.com. Pe fundul fiecărei sticluțe de ulei esențial există un cod, dacă introducem acel cod pe site putem vedea buletinul de analize, data recoltării și a distilării, proveniența, etc...

 

 

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uleiurile esențiale dōTERRA
Uleiurile esențiale dōTERRA
Uleiurile esențiale dōTERRA
Uleiurile esențiale dōTERRA

 Ai probleme cu 

  somnul?

Vrei să-ți întărești

  imunitatea?

  Susține căile   

respiratorii!

Probleme cu   stomacul?

Cum le utilizăm ?

  Uleiurile esenţiale sunt utilizate pentru o gamă foarte largă de aplicaţii emoţionale și fizice. Pot fi utilizate individual sau în amestecuri complexe, în funcţie de nevoile specifice și de beneficiul dorit. Uleiurile esenţiale sunt de obicei administrate prin una din trei metode: aplicare aromatică, topică sau administrare internă. Utilizarea uleiurilor esenţiale este extrem de simplă și totuși are puterea să ne schimbe viaţa. Totuși, consultarea cu cineva care a utilizat deja uleiuri esenţiale îi va ajuta pe cei care le utilizează pentru prima dată să se bucure de o experienţă mai benefică și mai plăcută.

  Uleiurile esenţiale conţin extracte botanice puternic concentrate și trebuie să fie utilizate doar conform indicaţiilor. Utilizaţi întotdeauna numai uleiuri esenţiale pure și respectaţi toate avertismentele și instrucţiunile de pe etichetă. Uleiurile esenţiale nu trebuie aplicate niciodată în ochi sau în canalul auditiv. Dacă apare roșeaţă sau iritaţie la utilizarea topică a uleiurilor esenţiale, aplicaţi un ulei cărăuș, de exemplu ulei de cocos fracţionat, pe zona afectată – apa nu va dilua uleiurile esenţiale.

 

UTILIZARE AROMATICĂ

 

• difuzează cu ajutorul unui difuzor cu aburi

 

• inhalează din palme

 

• folosește ca parfum

 

• inhalează direct din sticlă

 

 

 

Contactează-ne: Daniel Cozma - 0752 638 295

Vrei să testezi uleiurile? Îți trimitem GRATUIT o mostră !

⬆ Urcă 

Utilizare aromatică

 Difuzarea uleiurilor esenţiale aduce beneficii la nivel emoţional, împrospătează aerul din încăperi, birou sau maşină etc. Proprietăţile antibacteriene, antivirale şi antiseptice ale uleiurilor esenţiale ne asigură că acestea omoară microorganismele, reduc mucegaiul şi poluarea din aer.

 In plus, cel mai rapid şi util mod de a susţine aparatul respirator este difuzarea sau inhalarea direct din palme sau din sticluţă.

UTILIZARE TOPICĂ

 

• Aplică pe zona cu probleme (diluează corespunzător)

 

• Aplică pe ceafă, frunte, tâmple

 

• Pentru a afecta tot corpul aplică pe tălpi, coloană și în jurul ombilicului

Utilizare topică a uleiurilor esențiale

 Unele uleiuri esenţiale se pot aplica pe piele fără a fi diluate anterior (vezi lista în Product Guide doTERRA), însă pentru a evita orice neplăcere, testează mereu înainte, pe o suprafaţă mică de piele.

 Pentru a evita orice posibilă iritaţie şi pentru a proteja pielea bebeluşilor, se recomandă diluarea uleiurilor esenţiale în ulei purtător înainte de folosire.

 Aplicarea unui ulei purtător ÎNAINTE de a aplica uleiul esenţial, încetineşte (dar nu inhibă) absorbţia uleiului esenţial în piele.

 Aplicarea unui ulei purtător DUPĂ aplicarea uleiului esenţial, accelerează absorbţia acestuia, în ambele cazuri, uleiul purtător previne evaporarea rapidă a uleiurilor esenţiale.

 Printre metodele de aplicare topică se enumeră masajul, compresele calde, băile cu sare, masarea punctelor de reflex de pe tălpi, aplicarea pe coloană.

 Când aplicăm uleiurile esenţiale topic, evităm zonele sensibile: ochi, urechi, nas.

 Stratificarea este procesul prin care aplicăm mai mult de un ulei esenţial pe porţiunea cu problemă pentru a intensifica efectul şi a grăbi timpul de refacere. După aplicarea primului ulei esenţial aşteptăm cel puţin 30 de secunde înainte de a-l aplica pe cel de-al doilea.

 Frecvenţa aplicării uleiurilor esenţiale în condiţii acute, aplică uleiurile esenţiale la fiecare 15-20 minute până când simptomele se reduc, apoi aplică din nou peste 2-6 ore, în funcţie de nevoie.

 Pentru îmbunătăţirea condiţiilor cronice, aplică sistematic, de 2-3 ori pe zi.

UTILIZARE INTERNĂ

 

• Se recomandă utilizarea internă a uleiurilor esențiale dōTERRA prin consultanța unui aromaterapeut sau a unui consultant Wellness Advocate dōTERRA.

 

• Apă aromatizată, limonadă, smoothie, ceai

 

• Capsule Vegetale (Veggie Caps) – O altă metodă de ingerare a uleiurilor este sub formă de capsule vegetale. în capsulele vegetale goale se pun între 1-10 picături de ulei esenţial după caz, şi se completează cu ulei vegetal de calitate (măsline, cocos, in etc)

Utilizare internă a uleiurilor esențiale

 Utilizarea internă, reprezintă ingerarea uleiurilor esenţiale. Doar uleiurile esenţiale 100% pure cu grad terapeutic (CPTG) se pot folosi, cu precauţie, şi intern.

 Sublingual – Una dintre metodele de ingerare a uleiurilor esenţiale este varianta sublinguală. 1-2 picături de ulei esenţial puse sub limbă vor ajunge rapid în sânge, deoarece capilarele sangvine sunt superficiale în această zonă. Această metodă elimină metabolizarea hepatică (uleiurile nu ajung în stomac, de unde ar fi absorbite şi metabolizate apoi, ci ajung direct în circulaţie) ceea ce înseamnă că o cantitate mare de constituenţi vor ajunge direct în celule.

 ATENTIE însă la uleiurile care nu se pot ingera: Arborvitae, AromoTouch, Balance, Breathe, Cedarwood, Citrus Bliss, Cheer, ClaryCalm, Console, Cypress, Deep Blue, HD Clear, Douglas Fir, Eucalyptus, Forgive, Immortelle, InTune, Motivate, Passion, PastTense, Peace, Purify, Serenity, TerraShield, Wintergreen, Whisper.

De ce uleiurile esențiale dōTERRA?

 Pentru că ele sunt soluții naturale pentru o viață sănătoasă, împuternicită. Ele sunt produse de natură, se adresează cauzelor de bază și răspunde nevoilor organismului. Ai nevoie de soluții de sănătate, eficiente și accesibile?

De ce uleiurile esențiale dōTERRA?
Uleiuri esențiale certificate

CONTACT

+40752 638 295

gandulsanatatii@gmail.com

Arad

Vrei să cumperi uleiurile la reducere?

Uleiurile  esențiale 
dōTERRA

Solicită mostra  ➔