Uleiuri esențiale doTERRA
Uleiuri esențiale doTERRA l Difuzoare doTERRA l Prețuri și pachete doTERRA
Uleiuri esențiale doTERRA, prețuri, pachete și detalii

Categorii produse 

Difuzoare

Amestecuri

Uleiuri

Pachete

Despre doTERRA
27 martie 2022

Despre doTERRA

 Din ce în ce mai multe persoane aud despre doTERRA, cu alte cuvinte, despre produsele celei mai mari companii de uleiuri esențiale din lume.

 Desigur, merită să cunoaștem mai multe despre povestea din spatele acestei mari companii și să vedem cine sunt oamenii din spatele acesteia.

Cât despre doTERRA, ea este cea mai mare companie producătoare de uleiuri esențiale din lume având sediul în Pleasant Grove, Utah. Sistemul de marketing și de vânzare din spate este sistemul de tip network - marketing. doTERRA a fost fondată în 2008 de către câtiva oameni devotați cu viziunea de a oferi oamenilor ceea ce este mai bun din natura prin intermediul sticluțelor de uleiuri esențiale.

 Fondatorii companiei sunt: David Stirling, Emily Wright, David Hill, Corey B. Lindley, Gregory P. Cook, Robert J. Young, Mark A. Wolfert. Stirling, Wright și dr. Hill.

 

Povestea din spate

 Fondatorii doTERRA au început investind apoape totul pentru companie nedorind să accepte finanțare din partea sponsorilor, deoarece aceștia voiau să dețină 51% din acțiunile companiei plus putere de control. 

 De ce n-au acceptat?

 Nu au acceptat deoarece calitatea uleiurilor esențiale ar fi fost afectată din cauza acelor sponsori care doreau vânzări și strategii care ar fi ocolit calitatea produselor.

 Așadar, ei au luat hotărârea să finanțeze compania pe cont propriu, investind aproape tot ceea ce aveau. Această decizie a fost una grea pentru ei, mai ales că în acel an a fost marea criză imobiliară care a cutremurat întreaga lume.

 Trecând prin greu, progresând și sperând, iată, au reușit să pună pe picioare cea mai mare companie din industria uleiurilor esențiale. Datorită lor putem avea în casele noastre cele mai de calitate uleiuri esențiale care există pe piață.

 

Fondatorii doTERRA - Citate

”Țin minte că nu le spuneam copiilor mei că nu aveam un loc de muncă și încercam să încep o activitate nouă, ci că tata lucrează la un proiect în pivniță.” - Greg Cook

 

”Când privesc înapoi gândindu-mă la doTERRA, mi se pare compleșitor impactul pe care îl are la nivel mondial.” - David Stirling

 

”Credem că munca noastră are un scop măreț. Cum am putea să ne oprim?” - Emily Wright

 

”Misiunea noastră nu s-a schimbat, scopul nostru nu s-a schimbat. Încă mai credem în acele lucruri importante care erau la începuturile noastre. Dacă a face bine era important atunci, a face bine este important și acum. Dacă a extrage uleiurile în mod diferit și a face ce nu se mai făcuse înainte era important atunci, este important și acum.” - dr. Hill

 

Mai sunt multe de spus despre doTERRA... 

 

Redirecționări

Despre doTERRA (uleiuri esențiale)

Beneficiile unui cont doTERRA (click) 

Pachete cu uleiuri esențiale (click)

Cum să ai venituri cu doTERRA (click)

 

 

  Daniel Cozma, Wellness Advocate

Urmărește-ne și pe

Conținutul acestui site are scop informativ și nu înlocuiește vizita la medic sau tratamentul prescris de acesta.

Uleiuri esențiale doTERRA l Uleiuri doTERRA l Produse doTERRA
Uleiuri esențiale doTERRA l Uleiuri doTERRA l Produse doTERRA

Uleiuri esențiale doTERRA l Wellness Advocate (10461051)

Uleiuri esențiale doTERRA l Uleiuri doTERRA l Produse doTERRA
Produse doTERRA.
Produse doTERRA.
Produse doTERRA. Magazin doTERRA.