.

 

Uleiuri esențiale doTERRA l Uleiuri doTERRA l Produse doTERRA

Uleiuri esențiale doTERRA l Gândul sănătății

  1. en
  1. ro

/

  1. ro
  1. en

/

Uleiuri esențiale doTERRA l Uleiuri doTERRA l Produse doTERRA
Uleiuri esențiale doTERRA l Uleiuri doTERRA l Produse doTERRA
/* The overlay effect with black background */ .overlay { height: 100%; width: 100%; display: none; position: fixed; z-index: 1; top: 0; left: 0; background-color: rgb(0,0,0); background-color: rgba(0,0,0, 0.9); /* Black with a little bit see-through */ } /* The content */ .overlay-content { position: relative; top: 46%; width: 80%; text-align: center; margin-top: 30px; margin: auto; } /* Close button */ .overlay .closebtn { position: absolute; top: 20px; right: 45px; font-size: 60px; cursor: pointer; color: white; } .overlay .closebtn:hover { color: #ccc; } /* Style the search field */ .overlay input[type=text] { padding: 15px; font-size: 17px; border: none; float: left; width: 80%; background: white; } .overlay input[type=text]:hover { background: #f1f1f1; } /* Style the submit button */ .overlay button { float: left; width: 20%; padding: 15px; background: #ddd; font-size: 17px; border: none; cursor: pointer; } .overlay button:hover { background: #bbb; }// Open the full screen search box function openSearch() { document.getElementById("myOverlay").style.display = "block"; } // Close the full screen search box function closeSearch() { document.getElementById("myOverlay").style.display = "none"; }

    Gândul Sănătății

            Visează și trăiește

  Prețuri și pachete 

Uleiuri esențiale doTERRA l Produse doTERRA
Uleiuri esențiale doTERRA l Produse doTERRA
Uleiuri esențiale doTERRA l Produse doTERRA
Activitatea dōTERRA

Activitatea dōTERRA

Activitatea dōTERRA generează un VENIT PASIV / REZIDUAL

  Ce înțelegem printr-un "venit pasiv"? Un venit pentru care am muncit o vreme și apoi îl culegem fără a mai fi nevoie să depunem activ foarte multă muncă. Exemple de venituri pasive: afaceri de network marketing, imobiliare, spălătorii automatizate, etc.

  Venitul pasiv ne aduce libertate, timp și bani. Dacă veniturile noastre generate din acest venit pasiv depășesc cheltuielile pe care le avem, înseamnă că suntem independenți financiar.

 

Compania dōTERRA 

  Fondată în 2008, doTERRA a fost dezvoltată, având la bază misiunea de a împărtăși uleiurile esențiale de grad testat cu întreaga lume. După ce au observat pe cont propriu beneficiile incredibile ale utilizării acestor resurse prețioase, un grup de profesioniști din domeniul sănătății și afacerilor și-au propus să transforme această misiune în realitate. Aceștia au înființat o companie și au numit-o doTERRA, un derivat din limba latină care înseamnă „Darul pământului”.

  dōTERRA a reușit să își crească rulajul anual la peste 1 miliard USD în doar 7 ani și apoi, în 3 ani, să dubleze rulajul (2 miliarde USD)! Acum, dōTERRA se apropie de un rulaj de 3 miliarde de USD. Multe companii importate din industria network marketing au avut nevoie de peste 20 ani pentru a ajunge la un rulaj anual de peste 1 miliard USD.

  dōTERRA este cea mai mare companie producătoare de Uleiuri Esențiale Pure Cu Grad Terapeutic Certificat din lume (are 23% din piața globală). Pe lângă că dōTERRA produce uleiuri esențiale, mai produce și suplimente nutritive, cosmetice, produse de îngrijire personală și produse de curățare. Produsele dōTERRA au un preț/calitate imbatabil, iar interesul oamenilor față de acestea se mărește din ce în ce mai mult. 

  dōTERRA a intrat pe piața românească în anul 2017, iar unii analiști susțin că cea mai mare piață din Europa este chiar România!

  Utilizarea uleiurilor esențiale reprezintă unul dintre cele mai dinamice trend-uri la nivel global. Oamenii încep să înlocuiască medicamentele sintetice cu uleiurile esențiale pure cu grad terapeutic (utilizare topic, intern sau aromaterapie), deoarece sunt naturale, eficiente, fără efecte secundare și la îndemâna oricui.

 

Cum îți poți crea propria ta afacere în dōTERRA?

  La modul cel mai simplu, dezvoltarea acestei afaceri constă în a împărtăși experiența directă cu produsele. De aceea, primul lucru pe care ți-l recomandăm să îl realizezi este să îți comanzi un pachet de produse și să testezi produsele, pentru a avea o experiență directă în utilizarea lor (pentru a-ți comanda pachetul de produse și să intri în afacere este necesar să-ți faci un cont de membru). Nu vei fi credibil promovând ceva ce tu nu ai testat. Dacă ești încântat de experiență, probabil că vei deveni un utilizator fidel al produselor. În această etapă poți opta să rămâi doar un consumator al produselor (Wholesale Costumer) și/sau să devii un constructor de afacere (Wellness Advocate). În cazul în care devii un constructor de afacere, următorul pas este să începi să recomanzi aceste produse și altor persoane (prieteni, cunoștințe, conexiuni de pe rețele sociale etc), și astfel să începi să-ți construiești propria ta afacere.

  Scopul tău este să cauți consumatori și parteneri. Unele dintre persoanele pe care le vei contacta nu vor dori nimic, dar altele vor dori să devină consumatori ai produselor și/sau constructori de afacere. Partenerii tăi de afacere vor realiza exact același lucru pe care îl realizezi și tu: vor căuta consumatori și parteneri de afacere. În acest mod, prin duplicare/multiplicare, se va crea o rețea de consum a produselor, iar tu vei avea un venit de la toată această rețea.

  Ca să simplific cele de mai sus, activitatea dōTERRA se bazează pe 3 pași simpli:

1. Folosește PRODUSELE dōTERRA

2. Împărtăşeşte dōTERRA

3. Educă-i PE CEILALȚI

 

Ești gata pentru

Libertate financiară?

A FOST UN OM CARE TRANSPORTA GĂLEȚI DE APĂ PENTRU A-ȘI ASIGURA TRAIUL.
În fiecare zi, el transporta apă de la cea mai apropiată sursă la satul său aflat la mile depărtare. Dacă ar fi vrut să câştige mai mult, ar fi trebuit să transporte mai multe găleţi.

DUPĂ MULŢI ANI DE CĂRAT GĂLEŢI,
EL A OBOSIT.

Apoi i-a venit inspirația. Dacă şi-ar folosi timpul liber pentru a construi o conductă, în cele din urmă nu ar mai fi nevoie să care găleti. Deci, el a muncit cu sârguință pentru câțiva ani pentru a-și construi conducta.

ÎN ZIUA ÎN CARE A DESCHIS ROBINETUL,
TOTUL S-A SCHIMBAT.

El a creat cu succes o sursă nelimitată de apă şi a îmbunătăţit atât stilul său de viaţă cât şi al sătenilor, ceea ce a dus la un flux financiar abundent.

  Mulţi oameni îşi petrec vieţile muncind ore în şir pentru un venit, dar nu se simt împliniţi şi nu au un scop în viaţă. Cu dōTERRA, oricine poate alege să creeze timp, energie şi independenţă financiară construind o sursă de venit rezidual de durată.

  După cum ai observat din scurtul videoclip de mai sus, venitul tău poate fi generat din profitul cu amănuntul și cele 4 tipuri de bonusuri. Cu bonusul Fast Start poți începe să câștigi imediat și cu frecvență săptămânală, însă cel mai generos bonus este bonusul Unilevel (acesta fiind un bonus care aduce un venit pasiv, de durată).

  Singura condiție pentru a genera venit din activitatea dōTERRA este plasarea unei comenzi lunare LRP de minim 100 PV. Din momentul în care vei obține venituri din dōTERRA, comanda aceasta nesemnificativă de 100 PV (echivalentul la 100 €) o vei putea plăti nu din buzunarul tău, ci tocmai din aceste venituri (vezi mai jos tabelul cu venituri).

Dezvoltarea afacerii se realizează pe două direcții principale:

 Dezvoltarea rețelei de afaceri independente, prin găsirea de parteneri, care vor să construiască afacerea

• Găsirea de consumatori care în marea lor majoritate vor deveni consumatori fideli autonomi (Rata de retenție a comsumatorilor la doTERRA este de peste 67%, cea mai mare din industria network marketing. Media în industrie este de 10%.)

  Atunci când rețeaua ta va ajunge la maturitate, ea va deveni o rețea de consumatori fideli care, lună de lună, își comandă singuri produsele pe care și le doresc, o rețea care nu mai depinde (decât într-o foarte mică măsură) în mod direct de noi și de munca noastră. Rămâne responsabilitatea de a consilia grupul nostru de consumatori fideli, dar asta înseamnă doar câteva ore pe săptămână.

  Sfatul nostru este să începi această afacere doar dacă iubești soluțiile naturale și vrei să-i ajuți pe semenii tăi să beneficieze de ceea poți avea tu prin doTERRA: sănătate și independență financiară.

Contactează-ne

Activitatea dōTERRA | Povestea dōTERRA

Vrei să înveți mai multe despre afacerea doTERRA? Te ajutăm cu drag!

Adresa ta de e-mail:
Trimite
Trimite
Formularz został wysłany - dziękujemy.
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola!

Creează un cont de membru !

Creează cont de membru!

  Planul de compensare doTERRA stabilește modul în care ești recompensat pentru rezultatele muncii tale. Spre deosebire de alte planuri de compensare, planul de compensare doTERRA este unul ”pacifist”, care nu pune presiune pe tine. Niciodata nu poti pierde vreun partener, rulajele tuturor partenerilor contează tot timpul pentru tine, iar nivelurile de carieră se obțin direct, fără a trebui să se realizeze etape de calificare etc.

Cadranul Banilor

Cadranul banilor clasifică oamenii în patru categorii de persoane:

A - Angajat

L - Liber profesionist

P - Patron

I - Investitor

  Cei mai mulți oameni aleg statutul de angajat sau liber profesionist, deoarece, din păcate, școala ne educă nu pentru a fi patroni și investitori, ci niște buni angajați în diferite domenii de activitate. Cu alte cuvinte, niște buni angajați pentru a-i îmbogăți pe alții, nu și pe noi.

 

În ce zonă a cadranului ești poziționat?

  Poți ști în ce zonă a cadranului ești poziționat punându-ți întrebarea de unde provine venitul tău actual. De exemplu, dacă venitul tău provine dintr-un salariu, atunci ești în zona de A (angajat). Dacă vrei să fi situat în zona P (Patron) unde există un venit pasiv și de durată, astfel încat să nu trebuiască să lucrezi pentru bani, ci banii să muncească pentru tine, vreau să-ți spun că ai această oportunitate prin afacerea de tip marketing în rețea (doTERRA este o afacerea de marketing în rețea). Partea bună este că pentru a începe acest tip de afacere nu trebuie să investești o sumedenie de bani, ci doar trebuie să fii dispus să înveți. În acest tip de afacere succesul constă în a te educa și a-i educa pe alții, în a vinde și în a-i ajuta pe alții să vândă.

  Afacerea de marketing în rețea te poate poziționa în zona cadranului P (Patron), deoarece îți poți construi o rețea de consumatori și parteneri care să-ți aducă un venit considerabil și de durată, chiar dacă nu ai mai lucra 1 an de zile. Cu cât rețeaua ta este mai mare, cu atât câștigi mai mult. Partea frumoasă este că în sistemul de marketing în rețea nu ajungi la succes prin constrângerea sau manipularea consumatorilor și a partenerilor (cum vedem că se face în majoritatea firmelor) ci ajungi la acest succes pe măsură ce îi ajuți pe ceilalți să se dezvolte pentru a fi și ei în stare să-și dezvolte propria lor rețea. Prin urmare, afacerea de tip marketing în rețea este potrivită doar pentru cei cărora le place să-i ajute pe ceilalți.

  Dacă ești o astfel de persoană și vrei să faci parte din sistemul de marketing în rețea doTERRA, să știi că vrem să te ajutăm și să te sprijinim cu drag pentru a ajunge, de la siguranța nesigură a unui salar, la libertatea de a trăi frumos și de a-i ajuta pe ceilalți.